Virágküldés Budapest
Zahara virágüzlet

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 114.
ügyfélszolgálat: 06 20/48 88 362
https://www.viragkuldes-budapestre.hu/

A virágküldést Budapestre a Virág a Világba virágküldő szolgálat budapesti üzlete, a Zahara virágüzletüzlet végzi. A kiszállítás ára Budapestre és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 1.950.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Budapestre az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Zahara virágüzlet webáruháza: virágküldés Budapest >>>
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Budapest
Törődünk egymással


EURÓPA-BAJNOK MESTER VIRÁGKÖTŐK-
Kiss Attila & Mezőffy Tamás Endre


A közel 20 év során megszerzett tapasztalatunk és különböző szakmai megmérettetéseken elért pozitív elismeréseink arra ösztönöztek minket, hogy megnyissuk első közös virágüzletünket és mostantól saját nevünkben, önállóan tevékenykedjünk.

Mindketten szinte gyerekkorunk óta rajongunk a növényekért, virágokért és a mai napig nagy szenvedéllyel, kíváncsisággal fedezzük fel azt, amit a természet ad nekünk, hogy alkothassunk.

Virágüzletünk és közös vállalkozásunk névválasztása is tevékenységünkre, valamint az abban rejlő végtelen, izgalmas lehetőségre utal. A ZAHARA szó jelentése virág, hajnal, fényes jövő.

Kiss Attila és Mezőffy Tamás mester virágkötők saját vállalkozásba fogtak, s megnyitották kicsiny, ám annál gazdagabb, egyedi kínálattal rendelkező virágüzletüket, ZAHARA néven. Ezen a helyen mindig is virágüzlet működött, s új bérlőként mutatják meg, hogy a virágkötészetben az újabb irányzatok is komoly teret nyernek. Remélem, hogy a vevők is megszeretik a két fiatal virágkötő mester alkotásait, virágkínálatát!

Tevékenység: Esküvő, Dekoráció, Csokrok, Karácsony

forrás: https://www.zahara-art.hu/