Virágküldés Székesfehérvár
Oázis virágbolt

8000 Székesfehérvár, Palotai út 133
https://www.viragkuldesszekesfehervar.hu

Virágküldés szolgáltatásunkat webáruházunk révén szeretnénk egyszerűen elérhetővé tenni. Amennyiben teheti, kérjük, napokkal előre jelezze virágküldési szándékát, ugyanis 3-4 nap szükséges a virágok beszerzéséhez, hogy ön pontosan azt kapja, amit a képen lát. Természetesen aznapi rendeléseket is teljesítünk készleten lévő bőséges, de szezonális virágkínálatunkból, ezért, ha 3 napon belül van szüksége csokorra, azt is megoldjuk, és mi biztosítjuk, hogy szép lesz!

A virágküldést Székesfehérvárra a Virág a Világba virágküldő szolgálat székesfehérvári üzlete, az Oázis virágbolt végzi. A kiszállítás ára Székesfehérvárra és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy székesfehérvári munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Székesfehérvár városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

Az Oázis virágbolt webáruháza: virágküldés Székesfehérvár
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Székesfehérvár
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig: 8:00 - 18:00
Szombat: 8:00 - 12:00

1994-ben alapítottam a céget Jankovics Ilona egyéni vállalkozóként, akkor virágkötő-dísznövénykertészként. Mindig is fontos volt számomra a szakmai fejlődés, ezért dendrológia szakirányon szereztem kertész mérnök végzettséget. Célom az elmúlt 22 évben cseppet sem változott: ma is a legjobbat szeretném nyújtani a vásárlóknak fantáziadús virágkölteményeinkkel. A virágkötészet mellett díszkerteket tervezek és építek. Hiszek a közösség erejében, és abban, hogy a szép virágok, esztétikus kertek boldoggá teszik az embereket, ezért megalapítottam a Székesfehérvári Kertbarát Egyesületet, valamint a Virágos Magyarország Környezetszépítő Versenyben tevékenykedem zsűritagként. Minden idő kevés arra, amit imádunk, főleg, ha két nagy szerelemmel, a virágokkal és a családdal is elegendő időt szeretnénk tölteni. 39 évesen hármasikrek büszke anyukájává váltam, így